Curaj chic


Nebunie, îndrăzneală, pasiune, vise, aspiraţii, nou, poveste, vechi, modern, chic, frumos, elegant, feminitate, personalizat, unic, inedit, senzualitate, multă muncă.

Duminică, 21 aprilie, m-am oprit la Târgul de haine, fashion, vintage şi accessorize, care a avut loc La Historia, din centrul vechi, la invitația verișoarei mele.

Am cunoscut 8 povești, 8 fete pasionate de ceea ce fac până-n degetul mic de la picior. Am întâlnit 8 fete care au îndrăznit, care au avut curajul să lupte pentru visul lor. Unele dintre ele sunt încă la început și de aceea eu le doresc să dea dovadă și de mai mult curaj și perseverență.

Ruxandra, de cât o știu meșterea câte ceva, de la rochițe pentru păpuși până la diverse accesorii dintre cele mai sofisticate. Pentru ea totul a început din joacă.

Îi place perioada interbelică și simte că o reprezintă și explică în mare măsură stilul ei. O femeie trebuie să poarte bijuterii, asta o face femeie. Totul în perioada interbelică era bine făcut, bine gândit și încearcă prin ceea ce face să reprezinte asta.

O bijuterie nu este doar  o înșiruire de mărgele, este o artă. Fiecare bijuterie se adresează unei singure persoane, cu bun gust, care rezonează cu perioada aceea. Este un stil pe care vrea să-l promoveze.

O femeie, mai spunea ea, trebuie să se aranjeze tot timpul, să fie atentă la toate detaliile. O femeie exprimă pasiune, seducție, curaj, personalitate puternică.

ruxandra

Pentru câteva ore am redescoperit ce înseamnă artă pentru artă, după ce mi s-au adus argumente dintre cele mai sofisticate că așa ceva nu există în lumea reală.

Dana, The Stretch

the stretch

                                                                           Sursa

M-a întâmpinat cu un zâmbet larg și cu bomboane delicioase. Este o tânără ambițioasă, optimistă care și-a descoperit pasiunea, obsesia, acum 6 luni în timp ce căuta pânză de licra pentru a-și decora terasa. Când a ajuns în depozit și a văzut atât de multe imprimeuri i-a venit ideea ”The Stretch”.

Își descrie colecțiile ca fiind special croite pentru persoanele îndrăznețe, cu sufletul tânăr. Fiecare model imprimat se poate găsi doar în 6 perechi!

 Meili

meili

                                                                            Sursa

„Muncitoare şi visătoare.” Totul a pornit dintr-o pasiune pentru cultura indiană și dintr-o nevoie personală. Meili înseamnă frumos și toate accesoriile ei se pliază perfect pe femeile nonconformiste care apreciază frumosul.

 VintageLux

VintageLux

VintageLux înseamnă chic și exclusivist.  În urma unui târg la NY i-a venit ideea să înceapă un business și în tară.

Raluca și Ioana – J’adore Accessories

J'adore Accessories

„Ambițioase, cu multă imaginație”. Business-ul lor este o prietenie care pune în valoare feminitatea oricărei persoane.

În curând, vor organiza la Hanul cu Tei un târg de accesorii, aşa că invită de pe acum toate tinerele chic & fashioniste și colorate.

Aida a început în 2008 prin participarea la mici târguri cu hainele și accesoriile bunicii și ale mamei, întrând pe o piață încă la început. Pentru recondiționare, colaborează cu o prietenă.

Îi place să participe la târguri și își descriere publicul ca fiind unul sofisticat și complex.

Cuvântul care o reprezintă: electric.

Fast Fashion

Mirela Concept – bijuterii și accesorii în pas cu personalitatea ta!

Mirela Toma

Povestea ei începe cu o pereche de cercei, pe care și i-a confecționat singură în clasa a 9-a. Îi place să fie în pas cu moda și să se diferențieze așa cum îi place ei. Crede în ceea ce face și îi place să se joace cu texturile, culorile, materialele. Consideră că femeia trebuie să aibă în primul rând încredere în ea, să găsească calea prin care poate fi ea, să reușească să-și descopere personalitatea și să și-o pună în valoare.

Georgiana

Georgiana Iordache Boutique

„N-am avut curaj până mi-am cumpărat prima mașină de cusut. Nici nu știam cum să bag ață în ac.” După, a mers la un atelier de croitorie și a început să dea viață ideilor. Îi place stilul anilor ”60 iar croielile prind viață în timp ce se plimbă printre materiale. Se consideră o persoană optimistă și guralivă.

Modelele ei sunt perfecte pentru puștoaice, cu un stil mai aparte și totuși vârsta nu e un criteriu…

Ce sfat ar da tinerelor care încă au motive să nu-și urmeze pasiunea? Să aibă curaj, satisfacția pe care o vei primi nu o poate nimeni și nimic compensa.

Am plecat cu un zâmbet mare pe buze. Apreciez mult oamenii care luptă pentru un vis, pentru o pasiune, care sunt perseverenți. După ce discuți cu ei îți dai seama că au alte repere, alte valori faţă de cum ești obișnut. Sunt oameni frumoși pe care trebuie să-i apreciem cel puțin pentru că au îndrăznit.

Reclame

4 răspunsuri la „Curaj chic

  1. 😀 Iti multumesc pentru deschidere. Si sa-ti impartasesc un secret, primul contact cu orientul l-am avut prin prisma lui Eliade si ma bucur ca mi-ai reamintit. Ramane sa tinem legatura si succes! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s